Rhododendrons (rododendrons) kopen bij Rhododendronwal.nl

Rhododendron kopen? Hier moet u op letten:

Ruimte

Zorg dat er voldoende ruimte is waar uw Rhododendron heen kan groeien. Een Rhododendron kan groot worden.  Zorg dat u voldoende Rhododendron Turf gebruikt waar u uw Rhododendron in plant.

Rhododendron Soorten

Er bestaan wel meer dan 1000 verschillende Rhododendron soorten. Deze zijn bij lange na niet allemaal geschikt voor het Nederlandse klimaat. De oorsprong van de Rhododendron komt uit de Chinese Himalaya. Ondertussen zijn er een heleboel soorten die gecultiveerd zijn naar het Nederlandse en Belgische klimaat. Rhododendronwal.nl kweekt de soorten die het meest geschikt zijn voor het Hollandse weer.

Rhododendrons kopen?

Rhododendrons kunt u eenvoudig bestellen via de webshop van Rhododendronwal.nl In de assortimentenlijst vind u veel verschillende soorten en kleuren rododendrons. Deze komen rechtstreeks van de kwekerij en worden bij u geleverd. Na binnenkomst van uw bestelde rhododendron(s) wordt deze verwerkt en wordt er contact met u opgenomen. Er wordt dan een afspraak gemaakt om de de levering af te stemmen en vervolgens worden de Rhododendrons gerooid. Mochten er soorten niet bij staan die u zoekt? Stuur dan een bericht, wellicht hebben wij deze wel leverbaar of kunnen een passende vervanger regelen.

Rhododendron haag