Rhododendrons (rododendrons) kopen bij Rhododendronwal.nl

Gepubliceerd op 15 mei 2021 om 14:26

Rhododendron kopen? Hier moet u op letten

Ruimte

Zorg dat er voldoende ruimte is waar uw Rhododendron heen kan groeien. Een Rhododendron kan groot worden.  Zorg dat u voldoende Rhododendron Turf gebruikt waar u uw Rhododendron in plant.

Aanbieders

Er zijn inmiddels best wat aanbieders van Rhododendron, echter zijn er weinig kwekers in Nederland. Prijzen kunnen behoorlijk variëren, maar u krijgt vaak het zelfde geleverd. 

Rhododendrons bestellen?

Rhododendrons kunt u eenvoudig bestellen via de webshop van Rhododendronwal.nl In de assortimentenlijst vind u veel verschillende soorten en kleuren rododendrons. Deze komen rechtstreeks van de kwekerij en worden bij u geleverd. Na binnenkomst van uw bestelde rhododendron(s) wordt deze verwerkt en wordt er contact met u opgenomen. Er wordt dan een afspraak gemaakt om de de levering af te stemmen en vervolgens worden de Rhododendrons gerooid. Mochten er soorten niet bij staan die u zoekt? Stuur dan een bericht, wellicht hebben wij deze wel leverbaar of kunnen een passende vervanger regelen.


Reactie plaatsen

Reacties

Irene Timmers van Wijk
een maand geleden

Hallo, Wij zijn op zoek naar gele. Heeft u die ook of weet u waar die verkrijgbaar zijn? We horen het graag. Groet, Irene